Rond kerst en oud & nieuw is ons laboratorium gesloten. Hierdoor kan het DIMS geen drugs naar het laboratorium sturen. Als je voor de feestdagen drugs wil laten testen, kom dan uiterlijk in de week van 11 december langs bij de drugstestservice. Je krijgt dan uiterlijk 22 december de uitslag.

Wil je drugs testen voor de feestdagen? Let er dan op dat ons laboratorium dicht is rond kerst en oud en nieuw. Dit betekent dat het DIMS geen drugs naar het lab kan opsturen. Sommige testlocaties zijn wel alsnog open. Op die locaties doen we ons best om je iets te vertellen over je sample. Toch komt het weleens voor dat we helemaal geen informatie kunnen geven over jouw sample. In dat geval heb je helemaal geen uitslag, of moet je wachten tot het laboratorium weer geopend is in januari.

⚠️ Kom uiterlijk in de week van 11 december langs

Wil je voor de feestdagen drugs testen? Zorg dat je in de week van 11 december langs gaat bij een testservice. Je kan dan in de week erna de uitslag opvragen.

⏳ Langer wachten als je later komt

Als je toch later in december een testservice bezoekt, dan doen we ons best om informatie te geven over je sample. Toch komt het weleens voor dat we helemaal geen informatie kunnen geven over jouw sample. In dat geval heb je helemaal geen uitslag, of moet je wachten op een uitslag tot het laboratorium weer geopend. Het laboratorium opent weer in de eerste week van januari.

🚩 Je krijgt je sample niet terug

Als jouw sample is ingeleverd voor een laboratorium analyse, dan krijg je je sample niet terug. Ook niet als jouw sample geen uitslag heeft gekregen.

📍 Vind een locatie bij jou in de buurt

Op onze pagina met de openingstijden van de drugstestlocaties kan je bekijken wanneer de drugstestservice bij jou in de buurt open is.

Scroll naar boven