Rode Kruis adviseert: ’Biertje? Dan ook goed eten’

Tijdens de feestdagen in april en mei hebben veel drugstestlocaties gewijzigde openingstijden voor het inleveren van samples, maar ook voor het bellen voor een testuitslag. Hierdoor moet je vaak eerder naar de testlocatie komen dan je gewend bent. Als je drie weken voordat je de uitslag nodig hebt naar de testservice komt, dan heb je de grootste kans dat je op tijd een uitslag krijgt.

Wil je drugs testen voor een van de aankomende feestdagen? Bekijk dan hieronder de laatste dag waarop drugs kunnen worden ingeleverd om op tijd een uitslag te krijgen. Let op dat de meeste testlocaties maar één dag per week open zijn. Klik op de link onderaan de pagina om te zien wanneer de testlocatie bij jou in de buurt open is.

Koningsdag (donderdag 27 april 2023)

Als je voor Koningsdag een uitslag van je drugs wil hebben, dan moet je uiterlijk op vrijdag 14 april 2023 je sample inleveren bij een testlocatie. Wanneer je kan bellen voor de uitslag hoor je bij de testlocatie.

Bevrijdingsdag (vrijdag 5 mei 2023)

Als je voor Bevrijdingsdag een uitslag van je drugs wil hebben, dan moet je uiterlijk op vrijdag 21 april 2023 je sample inleveren bij een testlocatie. Wanneer je kan bellen voor de uitslag hoor je bij de testlocatie.

Hemelvaart (donderdag 18 mei 2023)

Als je voor Hemelvaart een uitslag van je drugs wil hebben, dan moet je uiterlijk op vrijdag 28 april 2023 je sample inleveren bij een testlocatie. Wanneer je kan bellen voor de uitslag hoor je bij de testlocatie.

Pinksteren (zondag 28 en maandag 29 mei 2023)

Als je voor Pinksteren een uitslag van je drugs wil hebben, dan moet je uiterlijk op vrijdag 12 mei 2023 je sample inleveren bij een testlocatie. Wanneer je kan bellen voor de uitslag hoor je bij de testlocatie.

Vind een testservice bij jou in de buurt

Op onze pagina met de openingstijden van de testlocaties kan je bekijken wanneer de locatie bij jou in de buurt open is.

Scroll naar boven