Festivalseizoen: kom eerder naar de drugstestservice

Home Festivalseizoen: kom eerder naar de drugstestservice
Wat gebeurt er als je met drugs wordt gepakt op een festival?

Tijdens het festivalseizoen is het altijd erg druk bij de drugstestservice. We ontvangen zoveel samples dat niet alles een uitslag kan krijgen. Kom daarom eerder naar de testservice dan je gewend bent. Als je vier weken voordat je de uitslag nodig hebt naar de testservice komt, dan heb je de grootste kans dat je op tijd een uitslag krijgt.

Wil je drugs testen voor een feest het komende festivalseizoen? Let er dan op dat het tijdens deze periode drukker is dan je gewend bent. Dit betekent dat je vaak langer moet wachten voordat je aan de beurt bent. Ook kan het helaas gebeuren dat je geen uitslag krijgt. De meeste testlocaties zijn maar één dag per week open. Klik op de link onderaan de pagina om te zien wanneer de testlocatie bij jou in de buurt open is.

⚠️ Je sample krijgt misschien geen uitslag

We kunnen helaas niet kunnen garanderen dat jouw sample een uitslag krijgt. Dit komt omdat we teveel samples binnen krijgen. We doen wel ons best om je iets te vertellen over je sample. Toch komt het weleens voor dat we helemaal geen informatie kunnen geven over jouw sample. In dat geval heb je helemaal geen uitslag.

🚩 Je krijgt je sample niet terug

Als jouw sample is ingeleverd voor een laboratorium analyse, dan krijg je je sample niet terug. Ook niet als jouw sample geen uitslag heeft gekregen.

Langer wachten bij de testservice

Omdat het zo druk is, kan het zijn dat je lang moet wachten voor je aan de beurt bij de testlocatie. Onze excuses voor het ongemak en alvast bedankt voor het wachten.

Vind een locatie bij jou in de buurt

Op onze pagina met de openingstijden van de testlocaties kan je bekijken wanneer de drugstestservice bij jou in de buurt open is.

Scroll naar boven